Dagens Citat Lyder:

Om tjuven inte får något tillfälle anser han sig hederlig

Mekonomen vi gör allting för din bil

Nu är det inget plakat längre mr.J =P
Har jobbat idag började 12 och slutade 21.. tycker inte om att jobba kvällar för det ända jag tjänar på alla kvällarna är 149kr extra, och det känns hyffsat meningslöst.. för vi får inte kvälls ob förrens efter 19.00.. Dom kunde iaf satt kvälls ob efter 16.00, de skulle kännas bättre att jobba kväll då
Ringde i övrigt till han som skulle laga min bil och kollade om han hade fått bort några bilar från gården, men icke.. han har sagt i 3v nu att ring nästa vecka osv... och nu idag när jag ringde han så sa han att dom höll på med en bil nu och när den var klar så kunde jag fara upp med min bil, och sen fick han se när hans son kunde ta sig tiden att fixa min för det kunde ta ett bra tag med tanke på att hans son skulle upp till valsjöbyn och köra skoter i en vecka nu >=(.. och jag har inte tid att vänta mer nu.. så jag tog och ringde upp mekonomen och kollade om dom hade tid att ta in bilen nu i dagarna. så nu ska jag lämna in bilen till mekonomen vekstaden på måndag och det skulle ta ca 2 timmar att fixa och då får jag dessutom kvitto på jobbet =) dock så blev det 900 dyrare men de kan de vara värt.. fick en bra lön så de löser sig =D
haha läste i Öp att det är någon jävel som har anmält Milko till konsumentverket för missledande reklam.. ORKA bry sig i nått sånt.. säkert samma människa som har anmält storsjöbadet på samma grunder för att dom inte får heta storsjöbaet för om man löser in dig på storsjöbadet så kan man inte bada i storsjön, det ligger inte nära storsjön, och man kan inte ens se storsjön från badet... Vem fan har så lite att göra så att man orkar klaga på en sån onödig sak isf ska ju alla med ett skumt namn bya.. storsjöhus BORT med det namnet för alla deras hus ligger ju inte vid storsjön.. dumma jävlar.. Nu har S & W farit och det känns riktigt tomt och tyst här, men samtidigt så känndes det lite skönt att få komma hem och lägga sig i soffan och vara lite för oss själva (förlåt S & W men jag tror ni tyckte det var lika skönt att komma hem till eran lugna vrå ;)..)

Imorgon ska jag försöka mig på det här med att designa bloggen =S haha så kika in imorgon kväll så får ni se hur mycket jag kommer att ha ställt till det för mig sj =P

Åsså en bild på härligheten ( Tyvärr är sen lite grynig.. Tog den med mobilen på väg hem från Höljes)


Nu jävlar ska det bli åka av Joel =P

Shoohoo nu är även jag ute i blogg världen

Idag har man ju jobbat 7-13,30 fett drygt med tanke på att det blev ganska sen igår.. kom inte i säng förrens vid 1,30 somnade runt 2.. Ja jag vet jag måste börja lägga mig i tid =S.. Efter att jag hade slutat så drog jag hem till Sandra och Roar som precis hadde kommit hem med sin nyfödda =) GRATTIS en än gång till eran Jonathan..
På vägen hem så kunde man ju dra på lite för nu är det asfallt på de flesta ställena =D..och när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett brev ifrån en polare, och jag vart fett glad att få läsa vad han skrev, Han är en riktigt bra vän och jag hoppas att allt löser sig till det bästa för han för de är han värd..
Ska sätta mig ner och skriva tillbaka till han sen ikväll när man har hunnit varva ner lite men jag misstänker att det kommer att bli ett gäng sidor för jag har ju lite mkt att berätta till han =)


Ska försöka lämna in bilen i veckan här så jag får den klar nångång, sen har jag inte riktigt bestämt för vad jag ska göra med den och jag ska fixa upp den i toppskick och sen sälja den lr om jag ska fixa upp den och börja styla upp den och göra den till den fetaste saaben i den här stan ;)


Nä nu kom min gumma med co hem så nu ska jag ta och vara lite social

Älskar dig och framtiden Therese

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0